Учні 2-В класу стали "Миколаями" для вихованців дитяого будинку

УУчні  2-В класу привітали дітей з дитячого будинку з новорічними святами

 Скоро Різдво,  а зараз передріздвяний час. Час, коли по-особливому хочеться нести добро людям, ділитись подарунками, вселяти надію та любов в серця. Саме дітки є центром нашої уваги в цей час!

…десь на Кіровоградщині, в самому географічному центрі нашої країни є будинок-інтернат із дітками, чиї сердечка не зігріла любов рідних матусь та татусів, тому що їх просто немає… Це дітки, які із такою радістю, з таким нетерпінням чекають на гостей, які зможуть просто їх обійняти, дівчатам зробити зачіску, яку могла б робити їм мама, пограти з хлопцями в якусь гру, в яку вони могли б грати із татом. Звичайно, як і всі діти, вони чекають на подаруночки! Як же закипіло життя в 2-В класі від цієї новини! Дітки почали активно приносити різні-різні речі: іграшки, солодощі, олівці та ручки, шкарпеточки та одяг! Вони власноруч намалювали чудові листівочки та підписали їх! А скільки щастя було у діток із Кіровоградщини! Як же їм повеселішало від усвідомлення того, що є ті, кому не байдуже, що десь є хлопчики та дівчатка, у яких може і немає власних кімнат, але є багато простору для дружби 

Нехай це стане гарною традицією нашого класу, а може і всієї школи: чинити добро тим, хто його дійсно потребує, а особливо напередодні або під час Різдвяних свят…Було б добре!

 

 

 


Друк   E-mail

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found