Пам’ятка: йодна профілактика у разі радіаційної аварії

Яку небезпеку несуть аварії на атомних станціях?

Значний ризик для здоров’я має внутрішнє опромінення, – коли радіоізотопи потрапляють в організм людини через вдихання повітря чи споживання забруднених продуктів.

Що слід мати вдома, щоб захиститися від наслідків радіаційної аварії

Попри міжнародний нагляд за роботою Запорізької атомної електростанції в Енергодарі, краще бути готовим до будь-яких надзвичайних ситуацій, зокрема і пов’язаних з поширенням радіації.

Попередньо Міністерство охорони здоров’я уже підготувало низку матеріалів:

Проєкт MRIYA

 🔸 Запрошуємо долучитися до проєкту MRIYA найбільша інформаційна армія (300+ тисяч учасників), найбільше заблокованих ресурсів (близько 22 тисяч). Метою проєкту є покращення медіа-грамотності українців та зменшення впливу пропаганди на суспільство.

Про зарахування учнів до 1-х класів у 2023-2024 навчальному році

НАКАЗ від 01.06.2023 р. №114-у "Про зарахування учнів до 1-х класів у 2023-2024 навчальному році"

"Про запобігання та протидію домашньому насильству"

Українське законодавство про запобігання та протидію домашньому насильству складається з Конституції України, міжнародних договорів, згоду на обов'язковість яких надано Верховною Радою України, Закону «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та інших нормативно-правових актів щодо недопускання насильства.

ПЕРШИЙ РАЗ У ПЕРШИЙ КЛАС! — 2023

Увага! Стартує компанія із вступу до 1-го класу 40-ї школи.

Лист Офісу Президента

 

Інформація для ВПО

На виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України І. Верещук щодо поширення інформації для внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) про можливість отримання безоплатних ліків та медичної допомоги інформуємо

УВАГА! ВАКАНСІЇ!

 Увага! Школа шукає співробітників.

Запрошуємо на роботу працівника харчоблоку

 

Publish modules to the "offcanvas" position.