А завтра була війна…

Не нам розповідати, скільки коштують в Україні (і в інших країнах) медикаменти, препарати і скільки потрібно грошей на операції. Для будь-якої родини це шалені суми. 

Тому вже багато років поспіль наша велика шкільна родина допомагає родинам дітей, які стикнулись зі страшним діагнозом ОНКО - маленьких пацієнтів Дитячого відділення Київського міського клінічного онкологічного центру.

"Добро починається з тебе" - якщо  кожен кине в "скарбничку милосердя" хоча б небагато, придбає квиток на Благодійний концерт чи купить смаколики або цікаві поробки на Благодійному ярмарку -  разом ми зможемо допомогти врятувати життя не одній дитині.

Цього року шкільний Проект ШАНСу «Милосердя» зі шкільного перетворився на загальноміський - до нас долучились Гімназія №34 "Либідь" ім. Віктора Максименка, Спеціалізована школа № 98 ім. Павла Крапиви та  Гімназія107 "Введенська".

Скарбнички добра, шкільні благодійні ярмарки з єдиним гаслом "Добро починається з тебе" та Великий благодійний концерт у Zirkova40, присвячені Міжнародному дню онкохворих дітей 15 лютого, зібрали величезну суму.

Ми навіть встигли 23-23 лютого замовити частину необхідних ліків і планували отримати їх завтра…

А завтра була війна…

Війна руйнує плани та нищить майбутнє. Але ж - життя і воля перемагають будь-яку війну!

Хоча війна поставила під загрозу саму можливість здійснення нашої благодійної акції, навіть школа наша деякий час не функціонувала, але ми знайшли сили і можливості виконати наші зобов'язання, незважаючи на війну!

Дитяче відділення Київського міського клінічного онкологічного центру запрацювало з 2 травя.

Лікарі та медичний персонал відділення повернулись до своєї повсякденних обов'язків - просто рятувати життя дітей.

І ми повернулись до свого зобов'язання - знайти і доставити ліки.  І ми це виконали! 

У минулу п'ятницю, 13 травня , директор СШ №40 Олександр Едуардович Полторацький разом з Головою Батьківської Ради Світланою Георгіївною Матвєєнко та співробітниками школи передали Ользі Федоровні Матюшок, завідувачці дитячім відділенням медичні препарати, що були придбані на зібрані зусиллями батьківських, учнівських та педадогогічних колективів чотирьох шкіл кошти - Берлітіон амп 300 од№5 - 99 уп., Гептрал пор.ліофіл д/інф 500мг.фл.с р-р. - 30 уп., Олімель n7e эмул.д/ин.1500мл #4 - 15 уп., Альбувен д/інф. 20 % по 100 мл у пляш. - 30 уп.

Головна Перегляди: 5297
Друк