Друк

12 листопада, згідно річного Плану роботи школи на 2020-2021 навчальний рік, заступник директора з науково-методичної та інноваційної роботи Томчак

Вікторія Василівна провела для колег Психолого-педагогічний семінар за темою "Безпека дитини в Інтернеті"

За темою семінару увазі колег запропонували свої доповіді вчителі нашої школи:
Доповідь вчителя математики Самойленко Г.М. - "5 простих правил для батьків", приділила увагу порадам батькам, які шукають виходи з ситуації, що склалася.
Вчитель математики Пархоменко А.В. у своїй доповідіп роаналізувала "Контент «для дорослих»"та виклаал загальні засади щодо поводження батьків у разі цікавості дитини такою інформацією.
Доповідь вчителя початкових класів Биканової Н.О. була присвячена "Безпечному використанню Інтернету дітьми середнього дошкільного та молодшого шкільного віку"
В свою чергу, вчитель математики Ізотова О.В., класний керівник 6-В класу, свою доповідь присвятила питанню "Безпечному використанню Інтернету дітьми від 10 до 15 років"
У своїй доповіді заступник директора з науково-методичної роботи Томчак В.В., узагальнюючи виступи колег, виклала загальні тези та запропонувала практичні поради задля забезпечення  "Безпеки дитини в Інтернеті"

 

 

 

Перегляди: 606