Інтерактивний урок у 3-В

23 квітня для учнів 3-В класу було проведено інтерактивний урок за темою"Людина та її організм"  

Лектор, лікар за фахом, спеціаліст з координації науково-медичної інформації, Ольга Пекуровська, провела інтерактивний урок за програмою курсу основ здоров'я та природознавства для початкової школи.

Школярі на 1,5 години занурились у … внутрішній світ людини ☺.

Діти працювали в командах, самостійно готуючи стінгазети з цікавими фактами про людське тіло і рекорди, що їх досягає людина.

Також, активно змагаючись у конкурсі малювання, складаючи кросворди, відгадуючи загадки, та відповідаючи на питання бліц-вікторини, учні закріплювали новий, щойно опанований матеріал за темою.

Наприкінці всіх чекав сюрприз - "скелет у шафі", який викликав не тільки цікавість та посмішки, а й допоміг наочно ознайомитись з будовою та функціонуванням організму людини.

Так, у цікавій формі інтерактивної гри, учні 3-В отримали змогу закріпити матеріал шкільної програми, дізнатися нові цікаві факти.

Ця інноваційна форма занять допомагає мотивувати дітей вести здоровий спосіб життя, пробудити інтерес дізнаватися щось нове понад шкільну програму і звичайно цікаво і весело провести неординарний урок за ординарною темою.

 

 


Друк   E-mail

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found